SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Här hittar du info om hur du beställer föreningens tävlings- och träningskläder
 
 
 
 

Sedan hösten 2021 har föreningen ett samarbete med Craft. Lokal samarbetspartner är Stadium Erikslund. Såhär går du till väga för att beställa kläder:

 

Bli medlem på Stadium.se

  • Först och främst ser du till att du blir medlem på Stadium.se och väljer att stötta föreningen. Samtliga av dina köp från Stadium och Stadium.se ger då föreningen bonus att köpa in material och annat för till verksamheten. Registrera dig här -->

Provning av kläder

  • En provkollektion finns att tillgå på Stadium, Erikslund Shopping. Det går där bra att prova storlekar under butikens ordinarie öppettider. OBS! Under rådande omständigheter kommer Stadium endast kunna erbjuda provning utan personal närvarande. Kontakta Thomas på Stadium Team Sales för mer info, 073-0412603, thomas.gustafsson@stadium.se. Klicka här för att komma till storleksguiden

 

Beställning

  • När du vet vad och vilken storlek du vill ha lägger du en beställning på vår föreningssida som du kommer till via knappen nedan. Leveranstiden är ca 1 vecka. Klicka här för att komma till stadium.se för beställning.

 

  • Det finns plagg som idag ligger som gruppbeställningsvaror. Dessa plagg hittar du i länken nedan och för att beställa skickar du ett mail till kansli@vbmf.net. Vi försöker lägga en beställning varje månadad av gruppbeställningsvaror från kansliet. Leveranstiden är sedan ca 3 veckor. Klicka här för att komma till stadium.se för beställning.

 

Uthämtning av beställning
  • När din beställning kommit får du ett meddelande om att den finns att hämta på Stadium Erikslund eller på närmsta ombud
  • Gruppbeställningsvarorna kommer att kunna hämtas på kansliet. Du blir meddelad när din beställning anlänt och betalning vid uthämtning av dessa sker med faktura (swish inom kort).
 
Våra sponsorer