SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Dagordning
2022-04-22 20:38
 
Inbjudan till årsmöte
2022-04-22 20:32
 
Seriesammandrag 23 april
2022-04-04 10:50
 
Ny huvudtränare i Västerås badmintonförening.
2021-10-10 21:30

Vi kan stolt presentera vårt senaste nyförvärv till klubben. Jesper Wigardt. Jesper kommer vara vår nya huvudtränare denna säsong. Nedan finner du en kortare presentation. 

Mitt namn är Jesper Wigardt. Jag år 32 år gammal och är uppvuxen norr om Stockholm . Jag har mellan 2015-2021 jobbat som kiropraktor på en väl etablerad klinik i Umeå. I Maj 2021 valde jag att flytta till Västerås för att starta upp min verksamhet och komma närmare familjen. Jag jobbar nu tillsammans med en Leg.naprapat på Mälardalens Naprapatklinik som startades av Mikael Westerfors 2017. 
 
Jag har tidigare en bakgrund som elitsatsande badmintonspelare. Jag spelade i över 15 år och från att jag var 16-22 så satsade jag på heltid på badminton. Jag var 2:a herrsingel i Täby badmintons elitserielag under flera år och har deltagit i flertalet junior- och Senior-SM, SGP och öven EBU:er. Jag har även vid flera tillfällen varit och spelat/tränat i Kina. Mitt finaste badmintonminne är utan tvekan när jag fick möta Lee Chong Wei i andra omgången av Macau Open 2006. 


Vi är oerhört stolta och glada över att få Jesper som huvudtränare där han kommer att hjälpa till med att gå igenom samtliga grupper, hjälpa fram de ungdomar som vill satsa inom badminton men också ta fram den röda tråd som ska genomsyra grupperna från nybörjare och framåt upp i grupperna och åldrar. Han kommer vara med i utbildningen av våra tränare för att säkerställa just detta.


//Paul
ordförande 

Klubbkläder
2021-09-12 20:24
Här hittar du info om hur du beställer föreningens tävlings- och träningskläder
 
 
 
 

Sedan hösten 2021 har föreningen ett samarbete med Craft. Lokal samarbetspartner är Stadium Erikslund. Såhär går du till väga för att beställa kläder:

 

Bli medlem på Stadium.se

  • Först och främst ser du till att du blir medlem på Stadium.se och väljer att stötta föreningen. Samtliga av dina köp från Stadium och Stadium.se ger då föreningen bonus att köpa in material och annat för till verksamheten. Registrera dig här -->

Provning av kläder

  • En provkollektion finns att tillgå på Stadium, Erikslund Shopping. Det går där bra att prova storlekar under butikens ordinarie öppettider. OBS! Under rådande omständigheter kommer Stadium endast kunna erbjuda provning utan personal närvarande. Kontakta Thomas på Stadium Team Sales för mer info, 073-0412603, thomas.gustafsson@stadium.se. Klicka här för att komma till storleksguiden

 

Beställning

  • När du vet vad och vilken storlek du vill ha lägger du en beställning på vår föreningssida som du kommer till via knappen nedan. Leveranstiden är ca 1 vecka. Klicka här för att komma till stadium.se för beställning.

 

  • Det finns plagg som idag ligger som gruppbeställningsvaror. Dessa plagg hittar du i länken nedan och för att beställa skickar du ett mail till kansli@vbmf.net. Vi försöker lägga en beställning varje månadad av gruppbeställningsvaror från kansliet. Leveranstiden är sedan ca 3 veckor. Klicka här för att komma till stadium.se för beställning.

 

Uthämtning av beställning
  • När din beställning kommit får du ett meddelande om att den finns att hämta på Stadium Erikslund eller på närmsta ombud
  • Gruppbeställningsvarorna kommer att kunna hämtas på kansliet. Du blir meddelad när din beställning anlänt och betalning vid uthämtning av dessa sker med faktura (swish inom kort).
 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer