Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Summercamp 2019
2019-05-02 12:39

VBmF Summercamp 2019!

I juni anordnar Västerås Badmintonförening ett badmintonläger! Lägret är riktat till dig som är född mellan 2004-2009, och du kan deltaga oavsett ifall du tränat badminton innan eller ej.


Plats

Bellevuestadion, Slånbärsgatan 2, Västerås

Tider

Lägret börjar kl 9.00 alla dagar och slutar kl 15.00.

Vecka           Datum          Pris

26                  24-28 juni    980 kr


Avgift

I avgiften ingår lån av racket och boll, tränarledda pass, mellanmål och lunch, t-shirt och andra roligheter! Se till att ta med sportkläder och skor för inomhusträning samt kläder-efter-väder för ev utomhusaktiviteter samt vattenflaska. Anmälan är bindande. Vid eventuell avbokning faktureras 50% av avgiften.

Avgiften för lägret betalas i förväg och faktureras innan lägrets start. Avgiften ska vara betald innan lägrets start. Meddela oss storlek på t-shirt samt eventuella allergier gällande mat.

Vi lägger stor vikt vid att alla spelare ska känna sig välkomna och lära känna nya kompisar! Våra ledare ser till att alla får möjlighet att utvecklas och hänga med!


Sista anmälningsdag är 1 juni! Vi tillämpar först-till-kvarn principen gällande antal platser! Anmälan mailas till kansli@vbmf.net. Märk mailet med ”SUMMERCAMP 2019” (så vi inte tappar bort mailet!).


Ledare:

Simon Jäger kommer att vara ansvarig för VBmF Summercamp 2019. Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att maila Simon på kansli@vbmf.net.

 

Vi hoppas att få se dig i sommar! 

Är du också sugen på att bli tränare?
2019-04-02 09:41
VAR MED OCH BOLLA IN NYA BADMINTONENTUSIASTER IN I VÅR BADMINTONVÄRLD!
Klubben växer och med det söker vi fler aktiva medlemmar och föräldrar som skulle kunna vara intresserade av att börja sin tränarkarriär hos oss som hjälptränare! 
För de som är intresserade erbjuder klubben möjlighet att gå tränarutbildningar och ett par av dem ligger inom närmaste framtid, därför önskar vi få in din intresseanmälan så snart som möjligt för att säkra din plats!
Välkommen med din ansökan!
Intresseanmälan Gothenburg Open 7-9 juni!
2019-03-28 09:00

Gothenburg Open bjuder in till turnering 7-9 juni! Vi planerar en klubbresa dit och vill nu snarast kolla vilka som är intresserade av att åka med. Intresseanmälan är inte bindande utan i första hand för att kolla av antal intresserade spelare. Vi kommer att åka ner gemensamt i minibussar och även hitta boende för gemensam inkvartering såsom vandrarhem eller liknande. I tävlingsavgiften ingår inträde till Liseberg för spelaren vilket för tankarna till att kunna besöka nöjesfältet tillsammans under lördagskvällen! All information gällande tävlingen är inte spikad ännu men i dagsläget är tävlingen lagd fre-sön vilket kan betyda att vissa matcher även spelas på fredagseftermiddagen. Mer information om tävlingen och de olika klasserna finner du här: http://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=25B25993-C9BB-46F8-A52E-45630E670192


Vi vill att de som är intresserade skickar ett mail till kansli@vbmf.net. Märk mailet med ”INTRESSE KLUBBRESA”.

Mailet ska innehålla

  • Spelarens namn
  • Vilken grupp spelarentillhör
  • Om spelarens föräldrar/syskon är intresserade av att följa med, och i så fall hur många

Detta mail vill vi ha så snabbt som möjligt, senast söndag 31/3.


Med vänlig hälsning

Tävlingskommittén

Örebro Junior Tour
2019-01-30 19:27

Örebro Junior Tour 


Söndag 17 februari arrangerar ÖBK vårens första ”Örebro Junior Tour” för barn och ungdomar. Perfekt för nya spelare som vill tävla och för de som tävlat tidigare. Skicka anmälan till kansli@vbmf.net senast 9 februari. 

2019-01-13 22:39

Arosfjädern 2019 är över för denna gång! Det har varit en fröjd att få arrangera en tävling som denna när vi får besök av så många trevliga och duktiga spelare och närstående från klubbar runtomkring i Sverige! 

Våra egna spelare stod bl a för dessa fantastiska prispallprestationer:
🥉HSU15 Victor Vatn 
🥈DSU15 Lina Höglund 
🥇MDU15 Victor Vatn och Nelly Wilskier
🥇 HSA William Berglöw 
🥇 HDA William Berglöw och Patrik Semelius
🥈 HDA Per Degerfält och Stellan Tillberg 
🥇 DDA Wendy Fredriksson och Astrid Crabo
🥈DDA Lovisa Ternander tillsammans med Denise Shen (Skogås Badmintonklubb) 
🥇 MDA William Berglöw och Lovisa Ternander 
🥈 MDA Tommy Maxe och Nell Perland 
🥈 DDB Nell Perland och Lina Höglund
🥉 HSC Daniel Andersson 
🥇 HDC Daniel Andersson tillsammans med Stefan Widén (Ljungsbro) 
🥈 HDC Per-Erik Larsson och Stefan Nolin 
🥉 HDC Kjell Andersson tillsammans med Fredrik Malmqvist (Komet) 

Västerås Badmintonförening tackar alla deltagare för dessa två fina dagar och våra sponsorer för gott samarbete! #skandiamäklarnavästerås#advokatfirmanbeskow #ekokulpåhjul #basreklam#stadium #wattitud #kawasakisportshop#bellevuestadion
#hur_många_gånger_ska_man_behöva_skriva_william_berglöw?? 😆

 


Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer