SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Klubbkläder
2021-09-12 20:24
Här hittar du info om hur du beställer föreningens tävlings- och träningskläder
 
 
 
 

Sedan hösten 2021 har föreningen ett samarbete med Craft. Lokal samarbetspartner är Stadium Erikslund. Såhär går du till väga för att beställa kläder:

 

Bli medlem på Stadium.se

  • Först och främst ser du till att du blir medlem på Stadium.se och väljer att stötta föreningen. Samtliga av dina köp från Stadium och Stadium.se ger då föreningen bonus att köpa in material och annat för till verksamheten. Registrera dig här -->

Provning av kläder

  • En provkollektion finns att tillgå på Stadium, Erikslund Shopping. Det går där bra att prova storlekar under butikens ordinarie öppettider. OBS! Under rådande omständigheter kommer Stadium endast kunna erbjuda provning utan personal närvarande. Kontakta Thomas på Stadium Team Sales för mer info, 073-0412603, thomas.gustafsson@stadium.se. Klicka här för att komma till storleksguiden

 

Beställning

  • När du vet vad och vilken storlek du vill ha lägger du en beställning på vår föreningssida som du kommer till via knappen nedan. Leveranstiden är ca 1 vecka. Klicka här för att komma till stadium.se för beställning.

 

  • Det finns plagg som idag ligger som gruppbeställningsvaror. Dessa plagg hittar du i länken nedan och för att beställa skickar du ett mail till kansli@vbmf.net. Vi försöker lägga en beställning varje månadad av gruppbeställningsvaror från kansliet. Leveranstiden är sedan ca 3 veckor. Klicka här för att komma till stadium.se för beställning.

 

Uthämtning av beställning
  • När din beställning kommit får du ett meddelande om att den finns att hämta på Stadium Erikslund eller på närmsta ombud
  • Gruppbeställningsvarorna kommer att kunna hämtas på kansliet. Du blir meddelad när din beställning anlänt och betalning vid uthämtning av dessa sker med faktura (swish inom kort).
 
Vi är i stort behov av flera hjälptränare!
2021-09-11 23:11
VAR MED OCH BOLLA IN NYA BADMINTONENTUSIASTER IN I VÅR BADMINTONVÄRLD!
 
Vi är i stort behov av flera hjälptränare som på sikt kan bli nya huvudtränare då 
klubben växer och med det söker vi fler aktiva medlemmar och föräldrar som skulle kunna vara intresserade av att börja sin tränarkarriär hos oss som hjälptränare! 
 
För de som är intresserade erbjuder klubben möjlighet att gå tränarutbildningar och ett par av dem ligger inom närmaste framtid, därför önskar vi få in din intresseanmälan så snart som möjligt för att säkra din plats! Detta är för att säkra klubbens framtid. 
 
Välkommen med din ansökan!
Terminsstart 23 augusti 2021
2021-08-17 18:10

Hej 

Äntligen kickar vi igång höstterminen med start den 23 aug. Tillsvidare fortsätter du i den grupp som du var med i när vårterminen avslutades (om inget annat har sagts). Däremot kan din träningsdag förändrats. Se i det bifogade schemat vilken dag och tid som just din grupp tränar. Där kan du även se vilken som är din tränare i år.

 


I den avisering som går ut för betalning till befintliga aktiva får du möjligheten att ange om du inte vill fortsätta träna i din befintliga träningsgrupp. Hoppas ni vill träna med oss i höst! 

 

För nya medlemmar sköts anmälan och betalning via vårt nya bokningssystem som ni hittar här! Är du tidigare tävlingsspelare kontakta kansli@vbmf.net


Stort lycka till! Må gott!

Paul Wilskier 

Ordförande

 

 

 

2021-05-17 13:07

Hej!

 

Badmintonsäsongen lider mot sitt slut och att sista tränarledda träningen för säsongen är söndagen den 30 maj. Vi kommer inta ha några bokade banor i juni, juli och aug,

Säsongen 2021/22 börjar i slutet av augusti. Mer information kommer i början av augusti när allt sitter på plats. 
 
Vi får passa på att tacka för en kul och annorlunda säsong. Tack alla spelare, ledare, föräldrar och medlemmar för att niu har gjort det möjligt att bedriva verksamheten framåt trots alla restriktioner.  Nu behövs det lite vila och vi ser fram emot nästa säsong, även om denna inte är riktigt slut ännu.
 
Med vänliga hälsningar
Styrelsen VBmF
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer