SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Ny huvudtränare i Västerås badmintonförening.
2021-10-10 21:30

Vi kan stolt presentera vårt senaste nyförvärv till klubben. Jesper Wigardt. Jesper kommer vara vår nya huvudtränare denna säsong. Nedan finner du en kortare presentation. 

Mitt namn är Jesper Wigardt. Jag år 32 år gammal och är uppvuxen norr om Stockholm . Jag har mellan 2015-2021 jobbat som kiropraktor på en väl etablerad klinik i Umeå. I Maj 2021 valde jag att flytta till Västerås för att starta upp min verksamhet och komma närmare familjen. Jag jobbar nu tillsammans med en Leg.naprapat på Mälardalens Naprapatklinik som startades av Mikael Westerfors 2017. 
 
Jag har tidigare en bakgrund som elitsatsande badmintonspelare. Jag spelade i över 15 år och från att jag var 16-22 så satsade jag på heltid på badminton. Jag var 2:a herrsingel i Täby badmintons elitserielag under flera år och har deltagit i flertalet junior- och Senior-SM, SGP och öven EBU:er. Jag har även vid flera tillfällen varit och spelat/tränat i Kina. Mitt finaste badmintonminne är utan tvekan när jag fick möta Lee Chong Wei i andra omgången av Macau Open 2006. 


Vi är oerhört stolta och glada över att få Jesper som huvudtränare där han kommer att hjälpa till med att gå igenom samtliga grupper, hjälpa fram de ungdomar som vill satsa inom badminton men också ta fram den röda tråd som ska genomsyra grupperna från nybörjare och framåt upp i grupperna och åldrar. Han kommer vara med i utbildningen av våra tränare för att säkerställa just detta.


//Paul
ordförande 

Klubbkläder
2021-09-12 20:24
Här hittar du info om hur du beställer föreningens tävlings- och träningskläder
 
 
 
 

Sedan hösten 2021 har föreningen ett samarbete med Craft. Lokal samarbetspartner är Stadium Erikslund. Såhär går du till väga för att beställa kläder:

 

Bli medlem på Stadium.se

  • Först och främst ser du till att du blir medlem på Stadium.se och väljer att stötta föreningen. Samtliga av dina köp från Stadium och Stadium.se ger då föreningen bonus att köpa in material och annat för till verksamheten. Registrera dig här -->

Provning av kläder

  • En provkollektion finns att tillgå på Stadium, Erikslund Shopping. Det går där bra att prova storlekar under butikens ordinarie öppettider. OBS! Under rådande omständigheter kommer Stadium endast kunna erbjuda provning utan personal närvarande. Kontakta Thomas på Stadium Team Sales för mer info, 073-0412603, thomas.gustafsson@stadium.se. Klicka här för att komma till storleksguiden

 

Beställning

  • När du vet vad och vilken storlek du vill ha lägger du en beställning på vår föreningssida som du kommer till via knappen nedan. Leveranstiden är ca 1 vecka. Klicka här för att komma till stadium.se för beställning.

 

  • Det finns plagg som idag ligger som gruppbeställningsvaror. Dessa plagg hittar du i länken nedan och för att beställa skickar du ett mail till kansli@vbmf.net. Vi försöker lägga en beställning varje månadad av gruppbeställningsvaror från kansliet. Leveranstiden är sedan ca 3 veckor. Klicka här för att komma till stadium.se för beställning.

 

Uthämtning av beställning
  • När din beställning kommit får du ett meddelande om att den finns att hämta på Stadium Erikslund eller på närmsta ombud
  • Gruppbeställningsvarorna kommer att kunna hämtas på kansliet. Du blir meddelad när din beställning anlänt och betalning vid uthämtning av dessa sker med faktura (swish inom kort).
 
Vi är i stort behov av flera hjälptränare!
2021-09-11 23:11
VAR MED OCH BOLLA IN NYA BADMINTONENTUSIASTER IN I VÅR BADMINTONVÄRLD!
 
Vi är i stort behov av flera hjälptränare som på sikt kan bli nya huvudtränare då 
klubben växer och med det söker vi fler aktiva medlemmar och föräldrar som skulle kunna vara intresserade av att börja sin tränarkarriär hos oss som hjälptränare! 
 
För de som är intresserade erbjuder klubben möjlighet att gå tränarutbildningar och ett par av dem ligger inom närmaste framtid, därför önskar vi få in din intresseanmälan så snart som möjligt för att säkra din plats! Detta är för att säkra klubbens framtid. 
 
Välkommen med din ansökan!
Terminsstart 23 augusti 2021
2021-08-17 18:10

Hej 

Äntligen kickar vi igång höstterminen med start den 23 aug. Tillsvidare fortsätter du i den grupp som du var med i när vårterminen avslutades (om inget annat har sagts). Däremot kan din träningsdag förändrats. Se i det bifogade schemat vilken dag och tid som just din grupp tränar. Där kan du även se vilken som är din tränare i år.

 


I den avisering som går ut för betalning till befintliga aktiva får du möjligheten att ange om du inte vill fortsätta träna i din befintliga träningsgrupp. Hoppas ni vill träna med oss i höst! 

 

För nya medlemmar sköts anmälan och betalning via vårt nya bokningssystem som ni hittar här! Är du tidigare tävlingsspelare kontakta kansli@vbmf.net


Stort lycka till! Må gott!

Paul Wilskier 

Ordförande

 

 

 

Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer